ОБЩЕСТВО КОРОЛЕВСКОГО ИСКУССТВА

Вступить в королевскую гвардию!

Главная » Форум

391 Norge Drakt OlgaAn
391 Norge Drakt OlgaAn
Группа:
Присоединился: 2021/11/01

Обо мне

Enhver avtale mellom Arsenal og Atletico som involverer Lacazette som flytter til Spania kan også bety at Frankrikes spiss Thomas Lemar kommer til Emirates.
manchester united drakt Lemar har slitt med formen siden han forlot Monaco til Madrid i begynnelsen av forrige sesong, et trekk som kom etter at han var sterkt knyttet til Arsenal og Premier League -lederne Liverpool.
MaggieBpb billige fotballdrakter Susannemo  
I mellomtiden vil Transfer Talk -podcasten også være tilbake ved årsskiftet med mer ekspertanalyse herfra og over kontinentet. Atletico -sjef Miguel Angel Gil Marin møtte PSG -president Nasser Al Khelaifi i Paris tirsdag for å diskutere den foreslåtte Cavani -overføringen.
Sky Sports vil bringe deg de siste nyhetene fra overføringsmarkedet i januar med retur av tre show.
  
spiss Alexandre Lacazette er et alternativ for Atletico Madrid hvis de ikke klarer å få en avtale med Paris Saint-Germains Edinson Cavani over streken.
liverpool drakter 24-åringen scoret bare tre mål i sin første La Liga-kampanje, og han er uten mål så langt denne sesongen.
Start dagen med Good Morning Transfers klokken 9.00, ettersom vårt team av journalister gir deg de siste nyhetene og innsikten. Transfer Talk følger deretter ved middagstid og leverer analyse av de største historiene. Bli med oss ​​kl. 19.00 for den endelige runden av dagens nyheter med The Transfer Show.
  
  
###  
LakeishaH Fußballtrikots MarkoCham   
RosalynJu barcelona tröja ChastityA   
WilsonFor fodboldtrøjer tilbud SoniaLasl

Местоположение

Род деятельности

liverpool drakter
Социальные сети
Активность участников
0
Сообщения на форуме
0
Темы
0
Вопросы
0
Ответы
0
Комментарии к вопросам
0
Лайк
0
Полученные одобрения
0/10
Рейтинг
0
Записи блога
0
Комментарии блога
  
Работает

Пожалуйста, Вход или Зарегистрироваться